Garipköy İlkokulu

Telefon : 0 258 623 43 02
Belgegeçer : 0 258 623 43 02
WEB https://garipkoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GARİPKÖY MAH. MENDERES 1 CAD. GARIPKOY ILKOKULU BLOK NO 65 TAVAS / DENİZLİ
VİZYON : Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İki sınıf bir arada birleştirilmiş sınıf
Saatler : 08:40 14:10
Isınma : Kalorifer
Servis : Medet Mahallesi´nden gelen taşımalı öğrenciler için servis bulunmaktadır.
Ulaşım : Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır. İl veya ilçe merkezinden ulaşım sağlamak mahalleden geçmekte olan toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Garipköy Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL: 55 km İLÇE: 15 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :